BULLARNA

HISTORIEN OM VÅRA

BULLAR

VANILJBULLEN

Nu ska du få läsa om våran resa i bullarnas värld, och såklart börjar vi med våran älskade vaniljbulle som så ofta blir mångas favorit i samlingen.

Den är modern till våra bullar som sedan har skapts efter tidens gång, men framförallt startskottet när vi för många år sen började med café.

Eller egentligen började det med mormor Margareta som bakade mycket bullar på gården där mamma Lena växte upp. Sedan bakade Lena massor av bullar till sina barn och då kom gärna hela grannskapets ungar på fika då dem känt doften på lång väg, bullar och mjölk det fick vi mycket av.


När Lena sen startade caferesan så var bullarna självklara. I flera år var det endast vanilj och kanel som bakades efter ett gammalt recept med riktig MJÖLK, SMÖR & SOCKER. Här finns inget fuffens utan bara rena råvaror som du själv kan få tag på hemma i ditt egna kök.

Vaniljbullen blev snabbt en favorit hos många och också det som vi sålde mest av i fikaväg på vårat café. Så småningom blev det sen jag, Sophie, dotter till Lena som skulle ta över stafettpinnen i bageriet efter att ha bakat en del bullar till mina egna barn och även fått börja  bjuda mormor Margareta på en och annan bulle som till slut  la ner bakandet och gjorde bara ugnspannkaka och marängsviss på senare år.

Men som ALLTID, samma recept vart vi än är eller till vem vi än bakar åt. 

Riktiga ingredienser och alltid vaniljbullen som grund.

Inget fusk, inga genvägar.

Let's work together

 
 
 
 

Do you have any questions?

Get in touch


Paragraphs are the main building blocks of web pages. To change what this one says, just double-click here or hit Edit text. You can change the style here, too.

Connect with me