ÖPPETTIDER

Ons-Fre kl.9-16

Lör kl. 10-15

STÄNGT ALLA RÖDA DAGAR

& MIDSOMMARAFTON


KONTAKT

0510-204 44


RESAN TILL HAMNSTADEN

Snabbt efter att vi flyttade våran verksamhet till magasinet i blomberg så blev det öppna bageriet hjärtat och kärnan i verksamheten. Funkar inte bageriet så faller det andra också.

Men med åren så får vi snurr på vårat cafe, på underbara kinnekulle och människor intresserar sig allt mer för naturen runt om oss och självklart oss och våra bullar. Högsäsongen blir längre och startar tidigare på våran än vad den gjorde när vi började 2014

Så för varje år som går så kryper sig känslan på allt mer att vi växer snart ur detta lilla bageri, det räcker inte, bagarna räcker inte till att göra ALLA moment för hand, det behövs större degar, mer, mer, mer av allt och de snabbt, snabbt hela tiden. Ska man göra större degar behövs också större ugnar, kylrum, frysrum och maskiner. Dem har inte vi i vårat lilla bageri.


Så en grå dag i Februari, innan vi öppnat upp för en ny säsong, kommer Peter Trulsson och knackar på dörren. Han vill lägga av med sin verksamhet och göra något annat, han undrar helt enkelt om vi vill ta över?


Som det började snurra i våra huvuden!

Vi öppnar upp för en n säsong med denna frågan i bakhuvudet och får en helt galen vår med bagare och bageri som nästan kokar över.

Så vi får ju ta oss en titt såklart och efter de är inte beslutet svårt. Här finns allt vi behöver, större ugnar, kylrum, frysrum, degblandare, you name it!


Bageriet ska fortsätta att frodas och vara kärnan i våran verksamhet, utan att göra avkall på något. Allt kommer bakas på precis samma sätt, våra bakverk ska fortsätta att ätas av alla sinnen


Så här står vi nu och ska få nyckeln imorgon till denna världen som ska ta oss framåt och låta oss förstätta göra det vi är bäst på.


VÄLKOMNA


KONTAKT

 
 
 
 

HITTA HIT