Om oss


“Vi bakar med smör och kärlek varje dag och serverar underbara soppor, pajer och smörgåsar. Ni skall känna er varmt välkomna till oss.”

CAFÉ PÅ KLOSTRET (vid Blomberg på Kinnekulle) ligger alldeles vid sidan av Värnen i ett fantastiskt vackert landskap. Hit vallfärdar många för att uppleva atmosfären och för att njuta av vårt stora hembakta sortiment. Vi har öppet vardagar mellan 12:00 - 18:00 samt Lördag & Söndag: 10:00 - 18:00.

Det här är ”köket på landet” byggt på doft, smak, syn, hörsel, känsel, tanke. Sinnen som är oumbärliga för att laga mat med en strävan bortom gränsen för det vanliga.

 

I många år har jag lagat mat av noga utvalda råvaror för att leverera direkt, fräscht och färskt. Här kan du t.ex få "Lenas underbara soppa", en fyllig macka eller kaffe med Ingrids hembakta till. Naturligtvis även "take away" av vårt sortiment över disk.

Privat, enkelt, högtidligt eller affärsmässigt spelar ingen roll. När du anlitar oss kan du tryggt koncentrera dig på dina gäster, resten fixar vi! Café på Klostret, Blomberg har plats för att ta emot större grupper både inomhus och ute, hos oss kan man boka större evenemang så som dop, bröllop, begravning, födelsedagsfester eller företagsevenemang. Kontakta oss så syr vi ihop en meny som passar för just Er tillställning.

Hjärtligt välkomna!
- Lena Svedung med personal

© Copyright 2018, Köket på Landet