Om oss


"Välkommen till caféet/bageriet där du upplever att du kommit till en härlig rustik miljö med en lantlig känsla av spannmål och kreatur. Redan v id parkeringen möts du av doften av nybakade bullar och bröd. "

Här finns en stor variation av bullar och härliga bakverk, fina smörgåsar gjorda på bageriets bröd samt ljuvligt smaksatta soppor. Kaffet bygger på svensk kaffe kultur och kommer från Bergstrands kafferosteri.

CAFÉ PÅ KLOSTRET (vid Blomberg på Kinnekulle) ligger alldeles vid sidan av Vänern i ett fantastiskt vackert landskap. Hit vallfärdar många för att uppleva atmosfären och för att njuta av vårt stora hembakta sortiment. Vi har öppet Onsdag-Söndag kl. 11-17 och utökar dagar och tider ju längre fram på säsongen vi kommer, så håll ögongnen öppna.

Det här är ”köket på landet” byggt på doft, smak, syn, hörsel, känsel, tanke. Sinnen som är oumbärliga för att laga mat med en strävan bortom gränsen för det vanliga.

 

I många år har jag lagat mat av noga utvalda råvaror för att leverera direkt, fräscht och färskt. Här kan du t.ex få "Lenas underbara soppa", en fyllig macka eller kaffe med bageriets hembakta till. Naturligtvis även "take away" av vårt sortiment över disk.

 

Hjärtligt välkomna!
- Lena Svedung med personal

© Copyright 2018, Köket på Landet